kembali bekerja.

Wednesday, July 29, 2009

gua ter'tag'

sebelum gua start survey nih,sila rujuk rajah 1.0 untuk gambaran lebih lanjut tentang henpon gua skang.ni henpon turun temurun dari bapak gua.kira cam harta pusaka keluarga gua la.


rajah 1.0


sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?


2 tahun dan still going.


apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda.dan terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut?

gua pakai wallpaper gambo smiley.itu jea yang paling gerek dalam henpon gua.

berapa jumlah ‘contacts’ yang terdapat di dalam handphone anda?

81.gua x mesra alam.

sila masuk ke ‘contacts’ dan pergi pada huruf M. berapa kenalan anda yang namanya bermula dengan huruf ‘M’?

6.gua biasa mulakan nama dalam contact dengan 'encik' bagi yang lelaki dan 'cik' bagi yang perempuan.

sekiranya diberi peluang,nombor telefon artis mana yang anda mahu?

mana-mana lah.gua rasa diorang ada number gua,tapi gua yang x ada number diorang.so,artis-artis kat luar sana,sila jangan cabul privasi gua dengan menggunakan taktik miskol-miskol yang mengharapkan gua miskol lu orang balik.anda tahu anda siapa.tapi kalau nak gua jawab gak,gua nak number awek kat tepi tu.

berapa jenis handphone yang anda telah guna,selain handphone yang terkini?

gua kira-kira balik ada 4.sebiji jahanam,sebiji masuk longkang,sebiji kena hempas dengan warden sampai berkecai (rajah 1.1),lagi sebijik kena rembat masa tido.

rajah 1.1

rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan?nyatakan mengapa?

celcom.gua x nak pakai maxis sebab gua dalam diam x puas hati dengan ananda krishnan.

nada dering yang anda gunakan?

nada dering?type 21.polyphonic beb!

Senarai top 5 contacts yang anda selalu msg?

sori gua x main sms.gua call terus.


soalan terakhir.nama orang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?

perempuan yang gua sayang mak gua sorang jea.tapi kalau ada gadis-gadis yang x cukup kasih sayang,lu orang boleh download borang kat sini.



12 comments:

apizz said...

HAHA. sial je ayat lu bai.
AHAHA.

poliponik sangat best!!!

p/s: wei bawak phone kat maktab x pandai savingg memang lah kene hempas.. XD

afiq ohh afiq said...

haha.. wak zul r dowh.. balik outing lambat kena hempas henpon.. pe cer?

fabuLous fariSha said...

hahaha. gerek hbs poliponik :D

giGelanGkes rIanG said...

gle babi r nada dering..
ak nyer nada cakle la cial..
upgrade cket..

afiq ohh afiq said...

haha.. henpon aku stndrd klasik dowh.. muzium negara offer nak beli dari aku tu..

MAYisabeau said...

jangan jual kat muzium weh. bagi anak kau pakai plak..zaman dy nanti mesti harge phone tu tinngi jual kat muzium tu..

MAYisabeau said...

eh, ini ruang download borang kurang kasih sayang kan?? hush, nasib baik aku tak klik..

Myraa Y. said...

Ape ni,aku nk download borang pencarian jodoh froggy,smpi kat sini pulak apehal??
ahahhahhaha.
bengom lah kau weyh ;D

Myraa Y. said...

Ape ni,aku nk download borang pencarian jodoh froggy,smpi kat sini pulak apehal??
ahahhahhaha.
bengom lah kau weyh ;D

afiq ohh afiq said...

may : aku mmg x nak jual pown.. nak turunkan kt anak aku nnt.. harta pusaka kot..


eleeh.. x klik kunun.. jahaha..

myra : agaga..

MAYisabeau said...

eh, aku klik ker? hahaha

MASya said...

hahaha

spe ek tagged ko??
wah..
poliponik.x mcm otai lak kn..
hahaha
kena hempas?? hish2..

cian2.

Post a Comment

ish buat susah susah lu orang aje