kembali bekerja.

Thursday, July 30, 2009

kekentalan terserlah



gua ingat ada sorang member gua cakap tadi,'virus babi x nak datang uniten sebab yuran mahal'.gua ingat jugak ada lagi sorang cakap,'student uniten semua kental-kental'.paling gua x boleh lupa,'virus babi x nak masuk sebab polis uniten macam cilaka'.itu yang paling gua setuju.tapi gua bagi seminggu jea.cukup.tunggu masa je uniten nih.jiran sebelah dah cuti.lu orang tunggu dan lihat.


14 comments:

JALI sudeyh said...

ha2.
cam knal je ayat yuran tu..
ha2..

MAYisabeau said...

jap je lagi tu sebab carrier dy yang post blog ni study situ gak..hmm

afiq ohh afiq said...

haha.. kau rupanya jali.. aku dok pikir saper yg cakap kt aku td..

a r e s said...

oiiiiiiii... ukm ni lum kne lg la r beb.. tngu ajewk ar..

MASya said...

btl2
ak skg.
ukm x kena ag.

fabuLous fariSha said...

kental habis uniten nie :D

apizz said...

HAHA tapi UTHM paling kental.
lek je . xde pun nak heboh2. LALA

afiq ohh afiq said...

mmg ukm x kena lagi.. tapi bakal la.. jahaha.. upm tu yg da cuti.. pe cer?

afiq ohh afiq said...

uthm tu pown bakal.. agaga..

giGelanGkes rIanG said...

korg sme gadoh dlu ae..
yg pntg kt mlake dah mngl sorg..
al-fatihah..

afiq ohh afiq said...

al-fatihah~

apizz said...

alfatihah.

frog! sial kau xnak aku cuti. aku nak belaja.... HUIS. GO UTHM Go!

niza dan niza. said...

owh.
aku pon xde lagi virus tu.
mukin virus tu kena tahan kat emigresen:)

afiq ohh afiq said...

virus tu tgh tggu turn nak naik sampan gi sana.. haha..

Post a Comment

ish buat susah susah lu orang aje