kembali bekerja.

Monday, July 13, 2009

damn!

tetiba aku rasa nak pakai handphone baru.handphone aku skang ni kalau bagi kat muzium,aku rasa diorang tawar harga tinggi nak mintak untuk display phone tu kat section 'Barang-barang Purba'.rasa rindu lak kat phone aku yang kena kebas dulu.da kena rembat time tido.loser sial gua.sampai termimpi handphone beb wa cakap lu time tu.mimpi jumpa balik bawah katil.hadoy.sesiapa nak belikan aku handphone,sila angkat tangan kanan sahaja(tangan kiri x ikhlas).*memang x ahh.haish~



mood : down+berharap

2 comments:

izzatun naDia said...

huiyooo... hp ko skrg tu yg td ko pakai tu kew..?? antik kot.. xyah tukarrrr... ahaxxx

yaya . said...

terima kaseh follow aku katak (:

Post a Comment

ish buat susah susah lu orang aje