kembali bekerja.

Sunday, March 14, 2010

oh mama, saya mahu kawen!


"oh mama, saya mahu kahwin
kahwin dengan siapa?
dengan ALYSSA BERNAL"
 

-Blues Gang; oh mama, saya mahu kahwin-

dalam sibuk-sibuk gua nak final ni, sempat jugak la gua jalan-jalan dekat youtube. mana tahu ada video-video yang boleh ringankan sikit kepala otak gua sekarang ni. tengah gua sedap-sedap usha video, gua terjumpa video sorang awek ni. muka macam comel. gua pun klik je la.




ZASSS! 

on the spot gua jatuh cinta. mana lagi nak carik awek 'muka-comel-ada-lesung-pipit-kat-dua-dua-belah-lepas-tu-pandai-main-gitar-plus-suara-sedap-and-then-bila-nyanyi-muka-comel-nak-mampos'? ingat senang nak jumpa? ini kalau gua dapat awek macam ni, sumpah gua tak carik lain. lisa surihani ngorat pun gua tak layan dah time tu. serius gua terus suruh mak gua masuk meminang. kalau takde duit, gua sanggup la pergi pinjam bank cakap nak buat modal berniaga burger. tak tipu!


p/s lu orang boleh try gi youtube, taip alyssa bernal atau klik je link tu. banyak lagi video-video dia. tapi yang ni faveret gua.

p/ss tiba-tiba gua ingat nak belajar main gitar lepas tu buat video macam tu. mana tahu ada gadis yang sangkut ke ye tak? 




mood : gatal.

9 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

ceh frog.. ko baru kenal ke minah ni? ko lambat la.. dah xde virginity dah.. ktorg dah amek.. hahaha :p

afiq ohh afiq said...

haha.. cibai.. aku dah pernah usha dalam fon sape ntah tapi baru taw nama dia..

Pipi Muncet said...

malay ke wey?
Video ni sekat2. muka senget kekadang herot mulut. Tak lawa pun . hahha

afiq ohh afiq said...

jeles ke? jahaha..

athirah awesome said...

dia ni muka sama wey dengan vanessa hudgens.

afiq ohh afiq said...

diorang sedara kot.. haha..

mahmoud elsayed said...



خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة تنظيف بالدمام

mahmoud elsayed said...



شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالاحساء



mahmoud elsayed said...



شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

Post a Comment

ish buat susah susah lu orang aje