kembali bekerja.

Saturday, October 17, 2009

puaka padang ragbi

lu orang kena pergi tengok cerita Papadom.memang terbaik.6 out of 5 stars.gua yang bila tengok muvee jadi hati batu pown mudah tersentuh.jalan cerita memang bagus.memang patut merangkul banyak award di FFM.dan Liyana Jasmay sangat comel bagi gua.lagu soundtrack diorang pown agak menarik.tapi gua cari-cari tak jumpa.lu orang boleh tolong carikan?

______________________________

oh ya,gua pergi tengok dengan family.tak perlu mengeluarkan duit langsung.

______________________________

dan satu lagi,gua berjaya mendapatkan jawatan sebagai store manager di sebuah emporium membeli-belah yang terkenal di ibu kota.mungkin selepas ini gua sedikit sibuk dan tak mempunyai masa untuk mengemaskini belog gua yang tak seberapa ini.

9 comments:

MAYisabeau said...

aku dah tengok lame cite tu weh..
die wat promosi kat uni aku..
terbaekk!
aku bagi enam poin lime bintang!

a r e s said...

aku sorg jewk kew xtgk lg???

fabuLous fariSha said...

yup2 plg best kot cite tu :)
oit keje mane? nt da gaji payung aku meyhhhh ;D

Myraa Y. said...

aku pon tak tengok lg ;(

MASya said...

nk g tgk gak.. semua duk ckp besh.

izzatun naDia said...

nak tgk papadom gakkk...huhu.. tahniah yerrr... store manager yg tagname dia bertype "MR. FROG"

afiq ohh afiq said...

haa.. mana2 yang belum tengok tu, dah boleh pergi tengok jap lagi..

izzatun naDia said...

frog, ajak aku la.. haha

afiq ohh afiq said...

haha.. nanti2lah..

Post a Comment

ish buat susah susah lu orang aje