kembali bekerja.

Thursday, August 6, 2009

entri serius gua yang pertama

sejak gua kecik lagi,mak gua cakap gua spesel.bukan spesel yang istimewa tu.bukan.maksud gua,gua ada abiliti untuk membuat telahan tentang perihal yang bakal berlaku dengan hampir tepat.omputih panggil psychic;tahu?gua dah lama cuba meyakinkan rakan-rakan gua tentang perkara ni tapi mereka memperlekehkan gua mengatakan gua bermimpi di siang hari.gua bernasib baik kerana gua mempunyai keluarga yang memahami.hari ni,gua ada bukti kukuh yang jelas menunjukkan yang gua memang ada psychic.buktinya?uniten tempat gua belajar cuti start hari ni;menepati tekaan gua seminggu yang lalu.sekarang terpulang lu orang nak percaya ke tidak.

nota tambahan.

1. besok birthday bapak gua.siapa-siapa yang nak wish,boleh sampaikan kat gua.

2. ada apa dengan GI Joe?lu orang kena tengok sendiri kalau nak tahu.

3. gua sedar yang gua ada psychic sejak gua dapat teka yang bapak gua akan membebel sebab result gua macam bangsat 4 hari sebelum kejadian berlaku.tekaan gua tepat.time tu gua darjah 3.

10 comments:

yaya . said...

weh katak, GI JOE xbest ke ?
kau dah tengok ke ?
aku dah nak dekat sikit excited nak plan gan kawan2 neh

afiq ohh afiq said...

bley tahan r.. gi r tengok..

Rabiatul Adawiah Sulaiman said...

bley tahan? bes x? aku pon da nak tgk ni!!
ceh.. dulu je bapak ko marah. skung anak dia da bejaye =p

niza dan niza. said...

hah?mmg kene marah.aku pon taw.aku pon ank spesel kan kan???katak katak :)

afiq ohh afiq said...

xde2.. aku sorang je spesel.. bahaha..

nadya said...

tu bkn psychic, tu mulut masin namanya.
atau nama laen, mulut busuk.
hahaha. kalau kau ckp, "dhis sem mest nadya dapat 4flat", kan lbh bagus :D

tp kau mmg "special".

afiq ohh afiq said...

"dhis sem mest nadya dapat 4flat"..
haa..
ok?

kenapa mesti ada "" kt special tuh?
haha..

fabuLous fariSha said...

GI joe best gila en:)

hepi hols frog! :D

kau ade psychic??
agak2 sem ni aku dpt pointer bape ea?
haha.nk wat ready kene maki ke en. haha :D

MAYisabeau said...

frog, sila bace dengan kuat dan penuh feel..
may dapat 4 flat..
may dapat boyfriend hemsem+hot+baik+dan banyak lagi ciri yang tak tahan nak dengar
may dapat biasiswa pendidikan
may dapat laptop baru
may dapat tukar phone baru
may dapat balik raye free
may dapat balik penang naik flight..
frog,kalau jadi aku sedia pulut kuning dengan ayam rendang untok kau

afiq ohh afiq said...

wah.. demand lebih!

Post a Comment

ish buat susah susah lu orang aje