kembali bekerja.

Monday, July 13, 2009

serangga kecil berkaki enam

akhiri setiap ayat di bawah dengan, 'so what?'

  • gua takut lipas.
  • gua tengok mentor final.
  • gua suka tengok kartun.
  • gua addicted main dota.
  • gua minat megan fox even kalau dia trans.
  • jadual harian gua dikawal parents.
  • gua suka main bowling even x power.
  • mak gua x bagi gua makan megi tapi gua makan gak.
  • gua suka pakai pen kilometrico.
  • masa spm gua pakai kalkulator yang gua rembat ntah dari siapa.
  • gua nak bwat baju raya baru sebab tahun lepas punya dah pakai dua tahun.
  • tiap2 pagi gua tengok Malaysia Hari Ini
  • gua sekarang ada hobi baru; mengemas.
  • melipat baju lak hobi sampingan gua.
  • gua suka rajin2 kat rumah sebab nanti dapat elaun lebih.
  • gua ada satu boxer gambar katak.
  • gua x suka calculus.
  • disney channel adalah channel faveret gua.
  • gua pernah sagat kereta orang pastu bla cepat2.
  • gua ada bantal busuk bentuk bintang warna merah.
  • gua per nah tido selama 14 jam.
  • gua pernah sagat kereta sendiri tapi x bagtaw bapak gua.
  • gua x suka budak shapel.
  • gua pernah menang pingat emas lari dalam guni masa darjah tiga.
  • lari bawak bola ping pong lak dapat gangsa jea.
  • masa sekolah rendah gua seorang pengawas (*nada bangga).
  • gua suka tengok iklan bio aura.
  • gua suka pow duit adik2 gua.
  • gua suka buli adik2 gua.
  • gua seorang abang yang baik.
  • gua x suka makan peria.
  • masa kecik2 gua bercita2 nak masuk roda impian.
  • gua ulang alik hari2 ke uniten.
  • gua tido awal hari2.
  • gua bangun awal hari2.
  • tadi gua sakit perut jap.
  • tadi gua study jap.
  • pastu gua tido balik.
  • pastu kena marah.
  • gua ada banyak member yang best2.
  • gua single and enjoying it.
  • gua sayang parents gua.
  • gua suka life gua.


aku just nak citer yang aku kena kejar dengan lipas terbang (barua punyer lipas) tadi, tapi dah melalut sampai macam ni.

3 comments:

AIN AMIRAH said...

bahaha..
goyang la lu mat..
pasni kau usha iklan lagu kopi janda lak.

afiq ohh afiq said...

goyang x goyang.. klu lipas tu terbang masuk mulut kau, kau geli gak.. haha..

adorable.niza. said...

ak taw pasal bantal pink tuh.ak yang kene pegang waktu turun dr bus time kem bio kat terendak!ceh!katak malu nak ngaku bntal die!

Post a Comment

ish buat susah susah lu orang aje