kembali bekerja.

Monday, December 14, 2009

z-land.


zombieland adalah sebuah filem yang harus ditonton.bagi peminat-peminat cerita-cerita bergenre komedi seram,muvi ni memang harus ada dalam senarai ‘must-watch-movies’ anda.gua dah tengok tadi.memang boleh tahan.
oh ya,muvi ni 18++ dan gua tak disuruh menunjukkan i.c. masa gua tengok muvi ni.mungkin diorang dah cuak sebab gua gertak nak bakar gsc alamanda tu kot.gua rasa la.
p/s : gua sedikit sibuk sejak dua menjak ni.so gua kurang idea nak buat entri panjang-panjang.siapa-siapa ada idea?

10 comments:

farisha said...

thumbs up for zombieland :))

rules 1 # cardiac!
...seat belt
...double tap
...
... dont be a hero
rules 32# enjoy the little things

haha. best gila!

cikmemy said...

mesti banyak darah.takot arh

Myraa Y. said...

Dah lama kau tak update frog.
Aku mmg tak kan tngok cerita yg ada perkataan 'zombie' 'zomba' and etc.

MéuzAngelo™ XXIII said...

ye la... dorang x mintak IC sbb aku ade skali mse tuh..

dia tau aku ni jenis brader2..

aku kan lg tue dr ko... hahaha :p

BajuKurung said...

Eleh.. pdhal, lu dh kuarkan ic awl2 kan, cz tkut dorg ckp kuat2 suh kuarkan ic.. huhu..

niza dan niza. said...

frog,apa yg 18++nya? sumpah kelakar cite ni.mmg patut tengok!

afiq ohh afiq said...

haha.. 18pl dowh.. tapi sbnrnya seram gak weh! haha..

MAYisabeau said...

pasni gantung ic kat leher bile masok cnma eh

jaja karen said...

eleyh. cakap je lebih nak bakar. hahahaha

afiq ohh afiq said...

haha.. tapi diorang cuak gak.. tu yang x berani nak mintak ic.. haha..

Post a Comment

ish buat susah susah lu orang aje