kembali bekerja.

Thursday, September 17, 2009

entri raya


1. sekeping kad raya pown gua tak dapat tahun ni.hancur cita-cita gua nak dapat kad raya yang keluar bunyi bila bukak tu.gua nekad.tahun depan gua beli pos dekat rumah sendiri.amacam?

2. bapak gua dah deal dengan gua.malam raya gua ada assignment kasik gegar Jalan Pahlawan 10, Bandar Tenggara, Kulai, Johor.barang dah dapat bak kata bapak gua.lu orang tunggu!

3. gua balik kampung malam ni.gerak pukul 2 pagi.sahur dekat r&r macam biasa.

4. gua cuti raya seminggu.maknanya seminggu la gua tak update belog.gua malas nak gerak cc kat kampung gua.duit raya gua nak kumpul nak beli rumah bila dah tua nanti.amacam?berjimat cermat tak gua?

5. nanti time raya gua cuba snap seberapa banyak gambar yang boleh guna iPhone gua.

6. gua nak jemput lu orang datang raya nih.kalau agak-agak nak datang,roger-roger dulu.gua tak minat surprise-surprise ni.kalau lu orang nasib baik,lu orang boleh rasa gua punya masakan.ada bran?

7. mana-mana gadis luar sana yang terasa macam nak jumpa bakal mak mertua lu orang,lu orang boleh datang bawak resume,gambar bersaiz passport 3 keping serta sijil-sijil yang boleh membantu.dah sampai nanti ambik nombor giliran kat pintu masuk rumah gua.tunggu sehingga dipanggil.boleh?

7. oh ya, Selamat Hari Raya. Maaf Zahir dan Batin.


8 comments:

athirah awesome said...

kulai, johor?? kampung kau ke weyy?

fabuLous fariSha said...

selamat hari raya frog :) slamat hari raya wat mak kauu gk ea. bahahaha :D *amek hati konon2*

a r e s said...

gegar jb ar jom frog.. ak blek jb

BajuKurung said...

jemput rye dtg umah, tp alamat haram x bg.. mcm gamps..

aku lah said...

teyra : kampung aku la tu.. xkan kampung kau pulak.. haha..

farisha : mak aku wish raya kat kau gak..

ares : apa barang..

BK : nanti2 lah.. haha..

izzatun naDia said...

FROG~! aku dah beli baju raya kaler merah semata2 nak jmpe mak mertuaa.. waaahhh... hahaha

alya c. said...

semoga kau jumpa calon bini on first day raya.

Myraa Y. said...

selamat hari raya ye froggy ;D

Post a Comment

ish buat susah susah lu orang aje