kembali bekerja.

Monday, July 6, 2009

permulaan baru..

yaa,itu dia!hari ni hari first untuk sem baru.untuk pengetahuan engkau orang,aku belum masuk degree atas sebab2 tertentu.yela,dah nama pown uniten pusaka tersayang,so aku saje la nak belajar extra satu sem kat sini.bahaha.hari ni aku bangun awal dari biasa.ntah apa setan masuk badan aku,aku bangun pukul 4.cool habis weh aku kejut adik2 aku gi mandi.slalu diorang yang kejut aku suruh hantar diorang.so,dengan rasminya,aku dah set up beberapa azam yang harus aku capai.

  • taknak ponteng kelas dan insyaallah tutor pown sama (ni yang berat nih)
  • hari2 tido awal bangun pagi study
  • agak2 xde kerja tu,belek2 la latihan2 yang ada
  • pointer kena tinggi bai! nak mintak loan nih sem depan! masak mak bapak aku nak tanggung degree
  • solat lima waktu (ni memang da konfem la)
  • semua di atas haruslah tercapai~

so,mana2 yang da baca ni,doa2kan lah aku dan rakan2 yang senasib untuk terus berjaya bagi melangkah ke peringkat seterusnya.





sekian,terima kasih.

yang nak kelas jap lagi,
mohamad afiq

2 comments:

adorable.niza. said...

eh eh.afiq.letak skali azam:nak kumpul duit.baik utk kesihatan nih.:D

AIN AMIRAH said...

smayang gak kau ek?

Post a Comment

ish buat susah susah lu orang aje