kembali bekerja.

Monday, March 1, 2010

You've Got Style Contest

macam best je gua tengok orang join-join contest neh. gua pown nak try. mana tahu kalau menang, dapat 50 hinggit. lepas buat duit minyak kereta untuk dua minggu. hehe. last minute pun last minute lah. janji sempat.




1. Terbuka kepada sesape saje yg ada blog tak kira lelaki atau perempuan.

2. Jadi follower Eynda's Diary dan link kan blog anda dengan Eynda's Diary.

3. Letakkan Banner di atas di side bar blog anda beserta link ke blog Eynda's Diary.

4. Buat entry mengenai contest ini dgn tajuk "You've Got Style Contest" dan anda juga perlu ada  backlink ke blog eynda.

5. Letakkan sekeping gambar individu anda yg anda rasa ada bila orang tengok orang akan cakap "Wooo ada style lah!!" Tak kisah la posing cemana pun janji gambar diri sendiri & gambar penuh ye...gambar sekerat cemana nak tengok ada style ke tak hihi...


6. Bila dah buat semua tu sila tinggalkan jejak kat komen entry ni beserta link ke entry anda tu...supaya senang eynda nak gi check satu...satu....

7. Penyertaan akan ditutup pada 15/2/2010  1/3/2010 tepat
11.59pm kerana selepas tarikh itu poll akan dibuka bila2 masa utk undian cari pemenang.

_________________________



gua rasa ini yang paling stylo. 

p/s : kacak juga gua rupanya. baru gua perasan.
p/ss : vote  saya ye nanti kawan-kawan.

5 comments:

eynda said...

Thanks sebab join walaupun last minute...gud luck ye ;-)

MéuzAngelo™ XXIII said...

wah.. sempat lg ek ko ni.. haha

afiq ohh afiq said...

haha.. 50 tu bhai.. aku vote kau, kau vote aku.. amacam? kalau menang hadiah cutting.. haha..

Amir Ariff said...

nak join boleh? keh2

ahchOng's said...

gila kentang la..kacak!!

Post a Comment

ish buat susah susah lu orang aje