kembali bekerja.

Monday, September 28, 2009

gua beraya dapat apa? kereta jahanam.

gua pergi beraya tadi.satu kl gua pusing.

gua keluar rumah dengan harapan nak beraya rumah member-member.gua pergi car wash nak cuci kereta sebelum bertolak.nak beraya kereta kena berkilat bak kata bapak gua yang sengaja nak mendorong gua menghabiskan duit raya gua.

panas yang ku sangkakan sampai ke petang,rupanya hujan di tengah hari.literally.hujan lebat cam gampang.lu orang mesti ada yang belum pernah merasa menolak kereta di tengah hujan kan?gua dah rasa.temperature naik macam sial.nak tak nak kena berhenti.tolak sikit sampai petronas.nasib baik ada kedai spare part bukak.habis collection duit raya gua tahun ni.dah la tak banyak.

'ni enjin tersumbat ni',ujar member gua dengan penuh yakin.

ye kami berlakon sedaya upaya untuk menampakkan situasi 'candid'.

gua berterima kasih kepada uncle ah seng yang bukak kedai spare part pada hari ahad.

salah satu cara menghilangkan tekanan.

________________________________

mungkin gua keluar rumah lupa baca bismillah kot.mungkin la.

7 comments:

BajuKurung said...

gua bru nk sound.. seb baik lu cpt sedar..

Anonymous said...

mai secawan :)

tokey karipap said...

lu x basuh kaki sbelum gerak ;)

izzatun naDia said...

spek lu mantap bro

apizz㋡ said...

muka lu tak boleh belah laa.
sila baca doa naik kenderaan.

afiq ohh afiq said...

gua xpuas hati.. gua nak kumpul balik duit raya.. ada sesiapa nak jemput gua beraya x?

shamm said...

haha. ramai peminat nmpak. hahak

Post a Comment

ish buat susah susah lu orang aje